Nordea er nummer 1 til Private Banking i alle fire lande

Global Finance Private Bank AwardGlobal Finance Magazine award
Banker over hele verden vurderes af et internationalt ekspertpanel ud fra en række faktorer, og Global Finance Private Bank Awards gives til de banker, der tilbyder de bedste skræddersyede løsninger til deres velhavende kunder. Vinderne er ikke nødvendigvis de største institutioner, men derimod dem med kvaliteter, som vurderes højt af kunderne selv, når de vælger bank. 

Global Finance Magazine har læsere i cirka 190 lande og henvender sig primært til virksomhedsledere inden for finansiering og investeringer.

Det amerikanske finansmagasin Global Finance Magazine har udråbt Nordea som bedste bank inden for private banking. Det er første gang siden 2016, at æren tilfalder Nordea Private Banking i Danmark.

Sanne Fredenslund, chef for Wealth Management i Danmark, er glad og stolt over, at Private Banking i Danmark får den ærefulde pris.

”Fra mig skal der først og fremmest lyde en kæmpe tak til vores engagerede rådgivere i Nordea. Så mange kolleger, der arbejder målrettet for at levere prisvindende kvalitet til vores kunder – det er jeg stolt over”, siger Sanne Fredenslund.

Bliv kunde i Nordea Private Banking

Formuepleje handler ikke kun om nu og her, men også om, hvordan du og din familie er sikret bedst fremover. Det tager vi meget gerne et møde om.

Læs mere om Nordea Private Banking og hvordan du bliver kunde

”Selvfølgelig er anerkendelsen fra Global Finance utrolig vigtig for os. Men endnu vigtigere er altså anerkendelsen fra vores kunder. Vi har kompetencerne og viljen, og vi vil også i fremtiden arbejde målrettet for være tæt på vores kunder og skabe skræddersyede løsninger til dem", understreger Sanne.