Prøv tre nye funktioner i din mobilbank

1. Skræddersy din forside

Du kan tilpasse forsiden af din mobilbank, så den afspejler dine individuelle behov. En skræddersyet forside gør det lettere og hurtigere for dig at navigere i din mobilbank.

Ryk emnegrupper op eller ned
Du kan rykke rundt på forsidens emnegrupper, alt efter hvor meget du bruger dem. Ønsker du fx, at emnegruppen ”Opsparing og investering” skal ligge øverst på din forside, kan du selv placere den øverst.

Sådan gør du:
- Åbn din mobilbank-app og scroll ned til bunden af forsiden og klik på feltet ”Ret”.
- På siden ”Ret” kan du ændre rækkefølgen af emnegrupperne. Det gør du ved at holde en finger på feltet med den emnegruppe, du ønsker at rykke op eller ned. På den måde kan du ”trække” feltet til den placering, du ønsker, og dernæst slipper du.
- Husk at trykke på ”Gem” i øverste højre hjørne, når du har lavet en ændring.

a

Tilpas genveje, så de passer til dine behov
Ved at placere dine mest brugte funktioner direkte på forsiden, får du hurtig adgang til de tjenester, du anvender mest. Dette gør det nemmere og hurtigere at navigere i din mobilbank.

Sådan gør du:
- Åbn din mobilbank-app og scroll ned til bunden af forsiden og klik på feltet ”Ret”.
- På siden ”Ret” klikker du på feltet ”genveje”, der derefter åbnes. Her ser du dine nuværende favoritter og andre genvejsmuligheder.
- Træk og slip de ønskede genveje op til dine favoritter. Det gør du ved at holde en finger på den genvej, du ønsker at rykke ind eller ud af dine favoritter.
- Husk at trykke på ”Gem” i øverste højre hjørne, når du har lavet en ændring.

s

2. Forbedret informationsvisning

Når du investerer eller følger dine investeringer via mobilbanken, er det vigtigt, at du har adgang til detaljerede oplysninger. En ny funktion i vores mobilbank er, at du kan få vist flere informationer ved at dreje din enhed fra portræt- til landskabsvisning. Nedenstående er blot ét eksempel på detaljeret visning ved at dreje telefonen.

Sådan gør du:
- Åbn din mobilbank-app og gå til området Opsparing og investering.
- Klik på ”Aktiviteter” i toppen.
- Vælg ”Transaktioner” og drej telefonen for at få vist flere informationer (dato og kurs).

x

3. Forbedret søgefunktion

Med den forbedrede søgefunktion er det lettere at finde præcis det, du leder efter i mobilbanken. Du kan søge på tværs af alle mobilbankens funktioner og hurtigt finde den information eller funktion, du har brug for.

Sådan gør du:
- Åbn din mobilbank-app og klik på ”Hjælp” i bunden af skærmen.
- Øverst på siden ”hjælp” finder du et søgefelt – her skriver du din søgning.
- Resultatet af din søgning fremkommer på samme side.
- Denne søgefunktion kan du også gøre til din favorit under genveje som beskrevet ovenfor.

a

Hele banken i hånden, lommen eller tasken

Vi har store ambitioner med vores mobilbank og arbejder hele tiden på at forbedre den. Du kan bruge mobilbanken til både hverdagens pengesager og til de mere komplekse - som fx investering. Med mobilbanken får du et fuldstændigt overblik over din økonomi – hvor som helst og når som helst.

Læs mere om mobilbanken her