Er du klar til julehandlen?

Concierge Service – din personlige (rejse)assistent

Hvis du ejer et Nordea Black, har du gratis adgang til Concierge Service. Servicen kan bruges til praktisk planlægning – uanset om det handler om transport, en bordreservation på en lækker restaurant eller eftertragtede koncertbilletter. Du kan ringe efter hjælp 24 timer i døgnet alle årets dage, og der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan spørge om hjælp til.

Læs mere om Concierge Service her.

Julen nærmer sig, og den er jo hjerternes fest. Derfor betyder juletiden – for mange – også julegaver, juleferie og julehygge, hvilket hurtigt bliver lig med ekstra aktivitet på kontooversigten og lidt varmere betalingskort. Derfor er det godt at have styr på, hvilke fordele og muligheder der er forbundet med dine forskellige kort.

Undgå at blive ramt af beløbsgrænse
Af sikkerhedsmæssige årsager er der en forbrugsgrænse på dit Visa/Dankort. Det betyder, at du maks. kan bruge 25.000 kr. pr. løbende 30 dage – det gælder, både når du handler i butikker og på nettet. 

Derfor kan du med fordel benytte dit MasterCard til større julegaver og -indkøb, så du ikke risikerer at løbe ind i grænsen på dit Visa-kort. En lille ekstrafordel er, at hvis du køber elektronik med dit MasterCard, så øger du samtidig din forsikringsperiode fra to til fire år – helt gratis. 

Et andet alternativt vil være at få et ekstra Nordea Pay. Udover at have alle de samme fordele som et Visa-kort, så har Nordea Pay også en saldokontrol, der kan skabe tryghed i en tid, hvor svindel med kort bliver større og større. 

Hvis julen skal holdes i udlandet
Står juleferien på en tur uden for landets grænser, kan det være en stor fordel at medbringe dit MasterCard som alternativ til dit Visa/Dankort. Først og fremmest er det en praktisk sikkerhed, hvis du skulle være uheldig at miste dit Visa/Dankort – men der er også mange andre gode grunde til at medbringe dit MasterCard på turen.

Automatisk rejseforsikring
Hvis du ejer et Nordea Platinum og/eller et Nordea Black er du nemlig grundigt dækket af den rejseforsikring, der automatisk følger med et MasterCard. Nordea har i 2022, som følge af COVID-pandemien, genbesøgt rejseforsikringsbetingelserne og sikret, at du som kunde trygt kan rejse ud uden bekymringer omkring dine dækninger.
Læs mere om dit kort her

LoungeKey – besøg en af de mere end 1.100 lounges
Hvis du ejer et Nordea Platinum og/eller et Nordea Black, har du også gratis adgang til over 1.100 lounges i lufthavne verden over. Med Black-kortet har du ubegrænset adgang, og med Platinum-kortet har du 10 årlige loungeadgange, hvoraf dit forbrug nulstilles hvert år den 1. januar.

Har du ikke allerede LoungeKey-appen på din telefon, kan du downloade den og nemt tilføje dit kort. Her får du overblik over, hvor mange gratis lounge-adgange du har tilbage, hvilke lounges du tidligere har besøgt, samt planlægge dit næste besøg ved at søge på din kommende destination. Du kan både se billeder af de forskellige lounges og få information om beliggenhed og åbningstider.
Læs mere om LoungeKey her.

Priceless – en verden fuld af oplevelser
Hvis du ejer et hvilket som helst MasterCard, bør du undersøge Priceless-universet, hvor du har adgang til utallige oplevelser og rabatordninger i hele verden. Du søger blot efter en rejsedestination eller en specifik interesse, og et væld af muligheder vil åbne sig. Der er et hav af muligheder for at gøre rejsen endnu mere speciel, uanset om du er interesseret i kunst, shopping, sport, mad eller noget helt femte.