newsletter signup

Gå ikke glip af nyheder og muligheder

Tilmeld dig Nyt fra Nordea

Vil du vide mere om en ny låntype, kende de seneste trends på investeringsmarkederne eller have inspiration til din bolig? I Nyt fra Nordea deler Nordeas eksperter ud af deres viden på alle områder inden for privatøkonomi. Meld dig til i dag, og hold dig opdateret. Det er også her, du opdaterer din profil, hvis du allerede får nyhedsbrevet. Indtast din mailadresse, afkryds de emner, der interesserer dig, og tryk send - så opdaterer vi din profil.

Du kan til hver en tid melde dig fra igen.

 

 
Seneste artikler
Dame der går på en sti

Undgå feriefælder og få en svindelfri sommer

Når vi rejser, er vi ofte mere afslappede og mindre opmærksomme. Det kan gøre os til lette mål for svindlere. Men med lidt forberedelse og opmærksomhed kan du beskytte dig selv og dine penge.

by:

Tags
Svindelforebyggelse
Tips & Tricks
Mobile

Tag din digitale bank med på ferie

Sommeren står for døren, og du skal huske, at du altid kan få fat på os - døgnet rundt, alle årets dage. For vi er aldrig længere væk end afstanden til din smartphone, uanset hvor i verden, du befinder sig.  

by:

Tags
Indsigt
Tips & Tricks

 

Vilkår

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, så accepterer du, at Nyt fra Nordea sender dig information på din email, når der er nyt fra nyhedsbrevet.

Vi respekterer din tid og opmærksomhed og holder nøje øje med frekvensen af emails. Vi udsender desuden udelukkende e-mails til e-mail-adresser, vi har fået lov til at anvende, i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Nordea vil aldrig dele, sælge eller udleje individuelle, personlige informationer uden først at have modtaget din tilladelse - med mindre der ad rettens vej er givet tilladelse hertil. Den information, du har givet os, er kun tilgængelig for de medarbejdere, der har ansvaret for at håndtere disse oplysninger.

Hvordan værner vi om dine fortrolige oplysninger?

Vi gør brug af strenge sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller ændring af de oplysninger, vi anvender i vores email-system.

Nordea sender aldrig email til dig eller ringer til dig for at bede om kodeord, kreditkortnumre eller andre følsomme oplysninger. Du skal aldrig svare på- eller klikke på et link i en email, som beder om den slags oplysninger.

Hvis du ved et uheld klikker på et link i en mistænkelig email, skal du scanne din computer for virus med et opdateret antivirusprogram. Er du i tvivl, så kontakt Nordea.

Nordea vil aldrig pr. email sende et direkte link til logon-siden i Netbank.

Hvorfor modtog du en email fra vores system?

Hvis du modtog en email fra os, så er det, fordi du selv har givet tilladelse hertil og således figurerer på vores email-liste.

Hvad skal du gøre for at blive fjernet fra email-listen?

Alle Nordeas nyhedsbreve indeholder et link, der gør det muligt for modtageren af e-mailen at blive fjernet fra den pågældende email-liste. Alle emails indeholder en let og automatiseret måde at afmelde sig. Hvis du ønsker at afmelde dig email-servicen, skal du blot følge instruktionerne i bunden af den tilsendte email.