Forside

Nyt fra Nordea

Forside - view boks

Svindel med billetter

Pas på sommerens billetfup

Der er gang i billetsalget frem mod sommerens festivaler og koncerter. Men det er ikke alle, der ender med at blive lukket ind. Der sælges nemlig mange falske billetter på de sociale medier, handelsplatforme eller via falske hjemmesider.

by:

Tags
Svindelforebyggelse
Investering
Danmark
Tips & Tricks
Nygift par

Når bryllupsklokkerne ringer, må I ikke glemme at tale om jeres økonomi

Skal I vælge fælles lønkonto og fælles opsparing, når I er blevet gift? Eller hver sin konto og forsikring? Og hvad sker der med jeres pensioner? Her får I en guide til, hvordan jeres økonomi hænger sammen, nu hvor I er blevet gift.

by:

Tags
Indsigt
Danmark
Tips & Tricks
ECB

Seks spørgsmål og svar om danske renter

Siden slutningen af 2021 er de danske renter steget kraftigt. Vil den udvikling fortsætte, hvor højt kan renterne i givet fald komme op, eller vil de tværtimod snart falde igen?

by:

Tags
Chefanalytikerens hjørne
Indsigt
Danmark
Billeder af omgivelser på NS

Festival uden kontanter giver en tryg fest

NorthSide har forfinet sit kontantløse festivalkoncept og byder inden for til en nemmere og mere sikker oplevelse for gæster og frivillige. Foto: NorthSide/Jonas Svendsen.

by:

Tags
Paperwork

Ni myter om fremtidsfuldmagter

Flere aspekter af fremtidsfuldmagter bliver desværre fortolket og kommunikeret forkert. Det ærgrer Michael Lauritzen fra TestaViva, for det kan betyde, at nogle fravælger fremtidsfuldmagten på et forkert grundlag.

by:

Tags
Indsigt
Danmark
Tips & Tricks
${ node.field_quote }
${ node.field_quotee }