Forside

Nyt fra Nordea

Forside - view boks

Baloons

Dansk økonomi klar til vækst uden restriktioner

Verdensøkonomien er på vej mod det stærkeste opsving i næsten 50 år, og dansk økonomi står stærkt rustet til fremtiden, lyder det fra Nordeas eksperter i den netop offentliggjorte prognose, Nordea Economic Outlook

by:

Tags
Global
Underskriver købsaftale

Bliv klar til boligkøbet

På et boligmarked præget af høje salgstal og lave liggetider er det en rigtig god ide at være godt forberedt, når man begiver sig ud på boligmarkedet. Der ER meget at holde styr på, men du kan heldigvis få hjælp til det meste.

by:

Tags
Bolig
Danmark
Natbank

Værsgo’ – nu får du en ny og bedre Netbank

Med den nye version af Netbank får du adgang til alt det, du kender – i et forbedret design og med flere funktioner.

by:

Tags
Tips & Tricks
Byggeklodser

Livsvigtige forsikringer bliver ofte glemt

Som ung tænker man sjældent over kritisk sygdom, erhvervsevnetab eller sundhedsforsikringer. Men hvis uheldet er ude, kan de rigtige dækninger gøre en verden til forskel. Og de er svære at få, hvis man først har været syg.

by:

Tags
Indsigt
Gåtur med klapvogn

Får du værdi for dine penge?

I en tid, hvor der står mange kontanter i bankerne til ingen eller negativ rente, kan det være en god ide at overveje, om man får det rigtige ud af sine kontanter.

by:

Tags
Forbrug
Investeringer
Opsparing
Joe Biden

Bidens skatteforhøjelser vil ikke stoppe opturen på aktiemarkedet

Investeringsplan, skattepakke, plan for indkomstoverførsler. Præsident Bidens planer har mange navne, alt efter hvem man spørger og deres politiske overbevisning. Foto: Sean Rayford/Getty Images.

by:

Tags
Aktiemarked
Investeringer
Opsparing
USA
Iben Blichfeldt og Ann Lehmann Erichsen fra Nordea

Din pensionsalder kan være tidligere, end du tror

Mange sætter lighedstegn mellem folkepensionsalderen og det tidspunkt, man kan få udbetalt sin pension. I virkeligheden kan mange forlade arbejdsmarkedet tidligere, end de tror, mener forbrugerøkonom Ann Lehmann Erichsen.

by:

Tags
Pension
Anna Eckhoff

Gå efter drømmen i en sen alder

Lysten og kræfterne skal styre vores valg i livet, mener 74-årige Anna Eckhoff, der på trods af klokkeklare familienormer forlod to hjemmeboende børn for at bruge sit seniorliv i verdens farligste lande. Foto: Peter Nørby

by:

Tags
Indsigt
Pension
${ node.field_quote }
${ node.field_quotee }