Forside

Nyt fra Nordea

Forside - view boks

Dame der går på en sti

Undgå feriefælder og få en svindelfri sommer

Når vi rejser, er vi ofte mere afslappede og mindre opmærksomme. Det kan gøre os til lette mål for svindlere. Men med lidt forberedelse og opmærksomhed kan du beskytte dig selv og dine penge.

by:

Tags
Svindelforebyggelse
Tips & Tricks
Mobile

Tag din digitale bank med på ferie

Sommeren står for døren, og du skal huske, at du altid kan få fat på os - døgnet rundt, alle årets dage. For vi er aldrig længere væk end afstanden til din smartphone, uanset hvor i verden, du befinder sig.  

by:

Tags
Indsigt
Tips & Tricks
Mand kigger på telefon

Sådan fungerer din rejseforsikring på Nordea Gold Mastercard

Hvad gør du, hvis du kommer til skade på din ferie, din kuffert aldrig dukker op, eller huset, du har lejet, slet ikke eksisterer? Vi har samlet en række gode råd til dig, der har rejseforsikring på dit Nordea Gold Mastercard.

by:

Tags
Indsigt
Forsikring
Forbrug
Tips & Tricks
Kvinde der ligger i en hængekøje

Pas på indbrud i sommerferien

Der er desværre intet nyt under solen, når det kommer til sammenhængen mellem indbrud og sommerferie. Når vi låser hoveddøren og forlader hjemmet i sommermånederne, er der desværre en betydelig risiko for indbrud. 

by:

Tags
Indsigt
Forbrugerøkonomens hjørne
Tips & Tricks
Mand der bruger en ATM

Inflationen steg meget i maj

Efter et halvt år med en meget lav årsstigningstakt i forbrugerpriserne steg inflationen forholdsvist meget i maj, hvor den blev målt til 2,2%. Det var den højeste inflationsrate siden august sidste år.  

by:

Tags
Indsigt
Danmark
Cheføkonomens hjørne
Ben og telefoner

Vi har fokus på klimaet, men vores køb af billige varer fra Kina boomer

Der er efterhånden mange ting, vi skal være opmærksomme på og klima-hensyn at tage, når vi forbruger i det daglige. Derfor er det ekstra spændende, når vores handlinger ikke afspejler vores selvforståelse på klimaområdet.

by:

Tags
Indsigt
Forbrug
Danmark
${ node.field_quote }
${ node.field_quotee }