Få mest ud af udbytter fra din investering

Right

Tilmeld dig automatisk geninvestering af dit udbytte

Automatisk geninvestering er en service, der sikrer, at du år efter år geninvesterer dit udbetalte udbytte fra Nordea Invest. Sidste frist for tilmelding til automatisk geninvestering er den 2. februar, hvis du vil nå at være med fra i år. 

Det er altid rart at få penge på kontoen – også i form af udbytter. Men hvis du ikke skal bruge pengene her og nu, kan der være god grund til at sende dem tilbage i arbejde og geninvestere beløbet.

Når du modtager udbytte, falder kursen på fonden med det beløb, der udbetales. Det kan lyde som om, at udbytte er noget man får ekstra, men det er faktisk en del af din samlede investering, der bliver udbetalt til dig. Ved at geninvestere, kan du sikre, at du stadig har det samme beløb investeret (minus udbytteskat), som før udbetaling af udbytte.

Podcast: Sådan får du styr på dine udbytter

I denne podcast deler Nordeas investeringsspecialist Trine Larsen og chefstrateg Andreas Østerheden ud af deres viden og gode råd om investeringsforeninger, udbytter og ikke mindst vigtigheden af, at man som investor geninvesterer sit udbytte, og hvordan man gør.

Lyt med her