Nordea er bedst til Private Banking

Global Finance Private Bank AwardGlobal Finance Magazine award
Banker over hele verden vurderes af et internationalt ekspertpanel ud fra en række faktorer, og Global Finance Private Bank Awards gives til de banker, der tilbyder de bedste skræddersyede løsninger til deres velhavende kunder. Vinderne er ikke nødvendigvis de største institutioner, men derimod dem med kvaliteter, som vurderes højt af kunderne selv, når de vælger bank. 

Global Finance Magazine har læsere i cirka 190 lande og henvender sig primært til virksomhedsledere inden for finansiering og investeringer.

Det amerikanske finansmagasin Global Finance Magazine har udråbt Nordea som bedste bank i Danmark inden for private banking. Det er andet år i træk, at Nordea Private Banking modtager denne pris.

Sanne Fredenslund, chef for Wealth Management i Danmark, er glad og stolt.

”Vi brænder for at gøre en positiv forskel for vores kunder. Derfor er vi rigtig glade for at se, at vores fokuserede indsats giver pote. Selvfølgelig er anerkendelsen fra Global Finance utrolig vigtig for os. Men endnu vigtigere er altså anerkendelsen fra vores kunder", siger Sanne.

"Vi begynder at se effekten af vores nye strategi og fokus på proaktivitet. Vi bliver lidt bedre hver eneste dag, og fra mig skal der også lyde en kæmpe tak til vores engagerede rådgivere i Nordea. Så mange kolleger, der arbejder målrettet for at levere prisvindende kvalitet til vores kunder – det er jeg meget stolt over”, understreger Sanne Fredenslund.