Gør det nemt for dine kunder med MobilePay

MobilePay kom på markedet tilbage i 2013 og blev hurtigt et populært valg til overførsel af mindre beløb mellem private – fx har de fleste nok brugt løsningen ved køb via Den Blå Avis, eller når der skal splejses om en gave til en kollega. I dag er det også blevet én af de mest brugte løsninger, når der skal betales i både fysiske butikker og på webshops – fordi løsningen er så intuitiv og enormt let at bruge.

Et godt eksempel er de små erhvervsdrivende som fx caféer og madsteder, der har brug for en enkel løsning til overførsel af mindre beløb. Her er det nemmere at overføre pengene med et enkelt swipe og gå uden om de mere ”formelle” betalingsløsninger som fx Dankortet med tilhørende koder, kort og betalingssystemer. Derfor er MobilePay med tiden blevet så populær.

Man betaler med telefonen på café

Bedre købsoplevelser med MobilePay
Cirka 200.000 danske virksomheder tilbyder nu betaling via MobilePay, hvilket vidner om, at løsningen også er populær blandt virksomhederne. Og det giver mening, for der er nogle klare fordele ved løsningen – både for fysiske butikker og for webshops.

For fysiske butikker kan man komme hurtigt i gang med MobilePay MyShop, hvor det ikke kræver ekstra udstyr for at håndtere løsningen. Man opretter bare et nummer og så kan kunderne overføre penge. Og har du flere butikker, kan du oprette alle de MyShop-numre, du har brug for.

Ved online-handel kan du som erhvervsdrivende bestille MobilePay Online. Det er en enkel løsning, der gør det nemt for dine kunder at betale for varerne. Faktisk så nemt, at flere webshops har oplevet en markant bedre konverteringsrate på mellem 50-100% i gennemsnit med MobilePay Online, fordi det signalerer til dine kunder, at de netop får en god købsoplevelse i din webshop.

Sådan kommer du i gang
Hos Nordea understøtter vi naturligvis MobilePay som betalingsløsning, og vi har været en del af den siden 2016. Som erhvervskunde hos os har du gode muligheder for at få løsningen som en integreret del af din forretning.

Ud over selve betalingsdelen har du også mulighed for at håndtere betalingsaftaler og fakturaer via MobilePay. Det sker enten via MobilePay Invoice, som gør det nemt for dig som virksomhed at sende regninger direkte til dine kunder, eller via MobilePay Subscription, som kører de automatiske betalinger for dig.

Læs mere om MobilePay og se hvilke løsninger, der passer bedst til din forretning.