Nyt på opsparingsfronten! Bind din opsparing i tre måneder, og få op til 3 pct. i rente

Med vores Fastrentekonto kan du nu låse renten på din opsparing i helt ned til tre måneder til en attraktiv rente.

Sidste år fik Nordea en anbefaling af Forbrugerrådet Tænk for at have det bedste produkt på markedet for opsparingsprodukter. Derfor er vi utroligt glade for at kunne tilbyde vores kunder endnu større fleksibilitet på Fastrentekontoen. Det er nemlig nu muligt at binde sin Fastrente-opsparing i helt ned til tre måneder til en fordelagtig rente.

Kom godt i gang

Er du kunde i Nordea, kan du selv hurtigt og nemt åbne en Fastrente i Netbank og mobilbank-appen. Tryk på knappen i boksen - eller følg denne vejledning: Vælg 'Services' - 'Opsparing' - 'Fastrente opsparingskonto' - 'Opret Fastrente'.

Hvad skal du være opmærksom på?

Renten på vores Fastrente-opsparing er baseret på markedsrenten og på, hvor mange måneder du binder din opsparing. Derfor opdateres renten løbende, men du har selvfølgelig en fast rente i hele den periode, du binder din opsparing. Hvis du vil sikre dig den rente, du ser, når du bestiller din Fastrente-opsparing, er det vigtigt, at du underskriver aftaledokumentet samme dag, som du bestiller. Det er nemlig den rente, du får vist i aftaledokumentet, der gælder i din bindingsperiode. 

Hvornår skal man investere, og hvornår skal man spare op?

I Nordea anbefaler vi, at man skal have en lang tidshorisont på sine investeringer, og det ændrer de nye muligheder for kontant opsparing ikke på. Med ”lang” mener vi, at de penge, som man ikke skal bruge før om minimum tre år, bør man overveje at investere. 

Er du i tvivl, om du skal investere eller spare op? Få hjælp af "Kommoden" her

Så penge, du regner med at bruge inden for de næste tre år, kan det altså give god mening at sætte på en opsparingskonto, fx en Fastrente-opsparing.

Er du ikke kunde? Så kan du stadig nemt og hurtigt oprette en Fastrenteopsparing. Kom i gang her.