Har du klikket på den nye Private Banking-knap?

Invester på farten: Flere nye funktioner i mobilbanken
Vi forbedrer hele tiden mobilbanken og udvider med flere og flere funktioner inden for området opsparing og investering. Du vil i den kommende tid opleve, at funktioner, som du tidligere kun havde adgang til i Nordea Investor, også vil blive tilgængelige i din mobilbank. Du kan se alt det nye i din mobilbank.

Måske har du allerede opdaget, at du som kunde i Nordea Private Banking har fået nye muligheder i din mobil- og netbank? I det forbedrede Private Banking-område kan du følge udviklingen i dine investeringer, se investeringsforslag og hente afkastrapporter.

Afkastrapporter og investeringsforslag på din telefon
Som noget nyt er Private Banking-området nu tilgængeligt i mobilbanken. Tidligere skulle du logge på netbank med din computer for at se fx investeringsforslag eller hente dine afkastrapporter. Nu har du hele Private Banking-området til din rådighed på telefonen, og du kan handle værdipapirer og følge dine investeringer, når det passer dig - også når du er på farten.

Gå til ”Opsparing og investering” i enten din mobil- eller netbank og klik på knappen Private Banking for at se alt det nye (billede 1).

forside

Få et enkelt eller et detaljeret overblik over dit afkast
I Private Banking-området kan du følge udviklingen i de investeringer, der er en del af din finansielle plan. På forsiden (billede 2) får du et hurtigt overblik med en overskuelig graf, der viser udviklingen. I grafen kan du vælge, hvilken periode du ønsker at overvåge.

graf

Se dit afkast i mobil- og netbank

Under området Opsparing og investering kan du både danne dig et hurtigt overblik over, hvordan din investering har klaret sig og se mere detaljerede oplysninger.

Se her, hvordan du læser de afkasttal, der vises i din mobil- og netbank.

Forstå afkasttallene

 

 

Planer og rapporter altid lige ved hånden
Hvis du skal bruge et mere detaljeret overblik over udviklingen i din investering, kan du nemt hente en afkastrapport/porteføljerapport. I afkastrapporten får du det fulde overblik over udviklingen i dine investeringer – både kursudviklingen og eventuelle udbytter. I mobilbanken finder du afkastrapporter, investeringsforslag og din finansielle plan ved at "scrolle" ned på siden, til du kommer til området "Private Banking-sektioner". 

detaljer